Sælvigbugtens Camping   på   Samsø
Forside Camping Hytter Værelser Aktiviteter Grupper Arrangementer Kontakt/Info Links

 

Hytter

 

På Sælvigbugtens Camping tilbydes udlejning af 20 hytter og 7 værelser.

 

Som udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie med masser af frisk luft krydret med lidt komfort ligger centralt placeret på campingpladsen, nær servicebygningen og legepladser, 20 hytter klar til jer.

 

Værelserne er nye, lyse og rummelige dobbeltværelser eller familieværelser med op til 6 sengepladser. Alle værelserne har eget bad og toilet samt adgang til køkkenfaciliteter og en fantastisk udsigt over Sælvigbugten.

 

Hytterne er alle velholdt og praktisk indrettet med 6 sovepladser. Der er almindelige hytter med 2 separate soverum og opholdsrum, hvor der er en køkkenafdeling.

Til dem, der ønsker lidt mere luksus har vi hytter med bad og toilet.

 

For alle hytter gælder det, at de har en fuldt udstyret køkkenafdeling med bl.a. kogeplader, køleskab med lille frostboks, kaffemaskine, elkedel, gryder, pande, service og bestik til 6 personer. Medbring viskestykke, karklud og opvaskemiddel og rengøringsmiddel til slutrengøring. Der forefindes dyner og puder mens sengelinned, håndklæde og viskestykke medbringes eller det kan mod forudbestilling lejes.

 

Ankomst fra kl. 14.00 og afrejse senest kl. 10.00. Ved afrejse skal det lejede være rengjort og afleveres i samme stand som ved ankomsten. Såfremt i ønsker rengøringen foretaget af Sælvigbugtens Camping skal dette bestilles senest dagen før afrejse. Prisen er kr. 300,00 for type A og B samt kr. 325,00 for type C.

 

Rolige husdyr er velkomne i hytterne, men man tager hensyn og sørger for at husdyret ikke kommer i møbler eller senge. Ved afrejse sørger man for grundig rengøring af hytten af hensyn til de næste gæster.

 

Rygning - der henstilles venligst til at rygning foregår udendørs.

 

 

Typer af hytter

På Sælvigbugtens Camping kan du leje tre typer hytter:


Type A


Type A er på ca. 23 m2 og er indrettet med 6 sovepladser fordelt på 2 separate soverum, hvor der er en køjeseng i hvert rum. Desuden er der 2 sovepladser (sovesofa) i opholdsrummet. Der er koldt vand samt elopvarmning.

Hytten har en overdækket terrasse med fast bord/bænk.Type B


Type B er alle nyere hytter på 25 m2 med 2 separate soverum, hvor det ene har en dobbeltseng mens det andet har 2 enkeltsenge. De 2 sidste sovepladser findes i opholdsrummet (sovesofa). Desuden er der bad/toilet samt overdækket terrasse med fast bord/bænk.

Der er varmt/koldt vand samt elopvarmning.Type CType C er helt nye hytter på 30 m2. Samme indretning som type B.
Type C